Messen

Ben je op zoek naar het juiste mes voor jouw klus? Bij ISCA hebben we verschillende soorten messen zoals:  afbreekmessen , reservemessen, schrapers en scalpelmessen. Bekijk ons assortiment hier.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Afbreekmessen

Afbreekmessen zijn door de verschillende hoeken perfect voor het gebruik bij algemene klussen of grafische precisie klussen. Het afbreekmes is voorzien van een kunststof of roestvrij stalen houder wat zorgt voor een lange levensduur. Bij de afbreekmessen zijn er ook losse reservemessen te bestellen. Over het grote gedeelte leveren wij het merk OLFA. OLFA ontwerpt, ontwikkeld en produceert haar producten in Japan. OLFA staat voor het ontwikkelen van praktische en veilige draagbare snijgereedschapppen.

De voordelen van OLFA zijn:

  • Lange levensduur
  • Topkwaliteit materiaal
  • Gesmeed met technologieën die voortkomen uit het traditionele maken van zwaarden
OLFA streeft ernaar om hun producten te produceren die de manier van materiaal snijden verbeterd. Dit doen zij door een hoge kwaliteit mes te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het praktisch te gebruiken is vanuit het oogpunt van de gebruiker. De typerende kleur 'geel' is gekozen omdat de kleur geassocieerd wordt met veiligheid en vertrouwen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk de producten van OLFA in het gebruik zijn.

Schrapers

Binnen ons assortiment zijn schrapers bestelbaar. Deze zijn te gebruiken bij het verwijderen van folies of verfresten. Het is een handig hulpmiddel die elke klus eenvoudiger maakt. Reservemessen voor de schrapers zijn los verkrijgbaar. Wij hebben verschillende afmetingen binnen ons assortiment. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.