Afbreekmes - 9 mm - XA-1

Dit veelzijdige afbreekmes is uitgerust met handige functies die zorgen voor nauwkeurigheid, comfort en duurzaamheid. Hier zijn enkele kenmerken die dit afbreekmes onderscheiden:

Automatische Vergrendeling: Het afbreekmes is voorzien van een automatisch vergrendelingsmechanisme, wat stabiliteit biedt tijdens gebruik en de veiligheid verhoogt.

Comfort Grip: Het handvat is ontworpen met een Comfort Grip, waardoor het mes comfortabel in de hand ligt. Dit is vooral handig bij langdurig gebruik.

Bestendig tegen Aceton en Zuren: Het handvat van het afbreekmes is bestendig tegen aceton en zuren, waardoor het duurzaam is en geschikt voor verschillende omgevingen.

Inclusief Excel Black Mes: Standaard wordt dit afbreekmes geleverd met een Excel Black mes (03812), wat bekend staat om zijn scherpte en langere levensduur.

Standaard 9 mm Mes: Met een standaard 9 mm mes is dit afbreekmes geschikt voor een breed scala aan snijtoepassingen.

Dit afbreekmes is ontworpen om zowel comfortabel als duurzaam te zijn, waardoor het een waardevol gereedschap is voor professionals en doe-het-zelvers. Of je nu precisiesneden maakt in huis, op kantoor of in de werkplaats, dit afbreekmes biedt betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 3753
Kleur Geel-zwart
Merk Olfa
Lengte 219 mm
Breedte 80 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.