Transformatoren

Een transformator is een elektrisch apparaat wat bestaat uit magnetisch gekoppelde spoelen. Het wordt gebruikt om stroom om te zetten in lagere of hogere spanning. De LED transformatoren zijn te bestellen in verschillende performance ranges voor het aansturen van LED modules. Bekijk de LED transformators hieronder.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Welke LED transformator past bij jouw LED module?

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit drie soorten LED transformators namelijk: de HLG, LPF en de LPV. De keuze hangt af van het soort verlichting en je gewenste eisen. Ons assortiment bestaat uit transformatoren in 12 Volt en 24 Volt. Hieronder leggen wij de drie categorieën voor je uit.

HLG-LED transformator

De HLG-Led transformator is een waterdichte transformator die beschikt over een metalen behuizing en dichtheid van IP65, voor overige types is dat een dichtheid van IP67. De HLG-LED transformator is een geschikt model voor buitengebruik, inclusief een 3 in 1 dimfunctie. Deze LED-transformator beschikt over Power Factor Correctie die ervoor zorgt dat wisselspanning wordt omgezet in gelijkspanning waarmee je minder energie verspilt. 

LPF-LED transformator

De LPF-LED transformator wordt veel toegepast en beschikt over een actieve Power Factor Correctie. De optie voor de dichtheid van deze transformator is IP67. Ook deze transformator heeft een 3 in 1 dimfunctie. Wanneer je de transformator tot 0 wilt dimmen dien je de driver volledig uit te schakelen. Door de compacte bouw van deze transformator is het één van de meest veelzijdige transformators op de markt. 

LPV-LED transformator

De LPV-LED transformator is een eenvoudige transformator die universeel toepasbaar is. Deze LED-transformator heeft een dichtheid van IP67. Deze variant is niet dimbaar en beschikt ook niet over een Power Factor Correctie. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.