LED modules

De verschillende LED modules van Duxoled zijn uitermate geschikt voor doosletters, lichtreclames, interieurbouw, decoratie en evenementenverlichting. Duxoled LED-modules zijn speciaal ontworpen voor de Sign branche. Het heeft een laag energieverbruik en een lage bedrijfstemperatuur. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Wat betekend LED Modules?

LED Module bestaat uit een lijn met daarop losse armaturen bevestigd waar meerdere kleine LED’S in verwerkt zijn. De LED- Modules worden bij ons geleverd in een verpakking met meerdere strings, waarbij elke module zijn eigen verpakkingsgrootte heeft. 
Onze LED-Modules zijn uitermate geschikt voor het gebruik van lichtbakken en overige lichtreclame. LED-Modules dragen ook vele voordelen met zich mee die wij graag voor je op een rij zetten:

  • Lange levensduur
  • Waterdicht
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Toepasbaar voor diverse lichtreclames

Diverse LED Modules beschikbaar 

Ons  LED- modules assortiment bestaat uit verschillende soorten en maten. Naast de standaard kleur wit kan je bijvoorbeeld ook kiezen uit de kleuren: rood en blauw. Alle modules zijn van hoge kwaliteit. De volgende LED- modules zijn beschikbaar:

Benieuwd welke LED Module(s) bij jouw wensen past? Klik op het product voor meer informatie en bekijk alle product eigenschappen. 
Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Wij staan graag voor je klaar om je te adviseren. Je kunt met ons chatten op de website of contact opnemen via onze contact pagina.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.