Schraper - 300 mm

Luxe schrapers bieden de perfecte oplossing voor het verwijderen van folies en oude verflagen. Deze schrapers zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes: 200 mm, 300 mm en 600 mm. Hier zijn enkele kenmerken van deze luxe schrapers:

Veelzijdigheid: Ideaal voor het verwijderen van verschillende materialen, waaronder folies en oude verflagen. Geschikt voor diverse oppervlakken.

Diverse Lengtes: Beschikbaar in drie lengtes: 200 mm, 300 mm en 600 mm. Hierdoor kun je de scraper kiezen die het beste past bij de specifieke eisen van je project.

Efficiënte Verwijdering: Ontworpen om materiaal effectief te verwijderen, waardoor je moeiteloos kunt werken aan het opruimen van oppervlakken.

Robuust en Betrouwbaar: Robuuste constructie voor betrouwbaarheid bij zware toepassingen. Het materiaal is bestand tegen slijtage en garandeert consistentie.

Deze luxe schrapers vormen een waardevolle aanvulling op je gereedschapsuitrusting, en de verschillende lengtes stellen je in staat om flexibel om te gaan met diverse projecten en oppervlakken

Specificaties
Productnummer 3889
Kleur Geel-zwart
Merk Olfa
Breedte 130 mm
Hoogte 345 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.