Handelsprofielen

Wij verkopen diverse handelsprofielen voor jouw constructie. De aluminium profielen zijn geschikt voor het maken van lichtreclames, reclamesystemen en overige toepassingen. De profielen zijn toepasbaar in diverse branches zoals winkelbouw, standbouw, las- en constructiebedrijven. De profielen zijn in volledige lengtes te bestellen of op maat gezaagd. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Welk handelsprofiel voor jouw project?

Bij de keuze voor het juist profiel helpen wij je graag op weg! 

Aluminium handelsprofielen zijn de perfecte uitkomst als we het hebben over mooie afwerking. De profielen zijn toepasbaar in diverse branches zoals winkelbouw, standbouw, las- en constructiebedrijven. Bij het maken van de keuze van het handelsprofiel zijn verschillende mogelijkheden:

Staat het door jou gewenste profiel er niet tussen, of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.