Tapes & tools

Elke productie of montageklus is gemakkelijker met de juiste materialen en gereedschap. Goed gereedschap is dan ook de basis van elke klus. Zo beschik je als professional bij ons over toegang tot een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten tapes voor diverse toepassingen. Bekijk onze voorraad aan handige tools zoals: afbreekmessenrakels en snijlinialen. Ook voor carwrapping & belettering hebben wij de juiste tools. De tools van ISCA helpen jou voor een mooi resultaat! 
Lees meer

Tape voor ieder project

Een goede tape is essentieel voor jouw project. Binnen ons assortiment bieden wij verschillende soorten tapes aan zoals montagetapes, enkelzijdige tapes, dubbelzijdige tapes en banner- en zoomtapes. Voor het kiezen van de juiste tape moet je rekening houden met een aantal belangrijke specificaties. 
We hebben de specificaties voor je op een rijtje gezet:

  • Enkelzijdige of dubbelzijdige tape? Enkelzijdige tape wordt gebruikt om iets af te plakken, of om materialen zoals papier of karton te bevestigen. Dubbelzijdige tape is geschikt voor het bevestigen van verschillende objecten. Door de hoge kleefkracht kunnen ook zwaardere objecten bevestigd worden. 
  • Op wat voor ondergrond moet de tape hechten? Belangrijk is om te kijken naar de ondergrond waar je de tape op wilt bevestigen. Bij onze tapes hebben wij omschreven voor welke ondergrond de tape geschikt is. Neem bijvoorbeeld Acryltape, welke goed hecht op metaal, glas en de meeste kunststoffen. 
  • Welke breedte heb je nodig? Voor het bepalen van de breedte van het tape, kijk je naar de plek of het object waar je de tape wilt bevestigen. De tape moet natuurlijk achter het object verborgen blijven. 

Transport van Tapes & tools

Heb je een keuze kunnen maken voor de juiste bewegwijzering? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je te leveren. De standaard producten die je voor 15:00 besteld, worden dezelfde dag verzonden. Wij leveren de producten met het externe vervoersbedrijf DPD. Bij producten langer dan 3 meter zullen de producten worden geleverd met extern vervoersbedrijf Ben Becker. 

Jouw partner in reclame artikelen 

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.