Outdoor textielframe profielen

Het Easyframe is profiel is een stevig outdoor textielframe profiel waarmee je eenvoudig een verlicht of onverlicht frame creëert wat zorgt voor een luxe uitstraling aan jouw gevel. Het profiel is windbestendig en ziet er ook stijlvol uit. Voor het verstevigen van het profiel zijn kunststof hoekjes, stalen beugels en kokerprofielen los te bestellen. Het frame kan compleet geleverd worden met een Samba backlit doek inclusief een siliconenpees en LEDS van General Electric. De profielen zijn beschikbaar in een lengte van 60 mm en 110 mm. Liever een compleet gebouwd EasyFrame bestellen? Ga dan naar onze maatwerk producten. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Samba Backlit en Dekostof

Als je er voor kiest om de doekbak inclusief full color print peesdoek geleverd te krijgen, printen we jouw bestand op Samba Backlit doek of een Dekostof doek. Het verschil tussen de twee doeken is dat de Samba geschikt is voor verlichte frames en de Dekostof geschikt is voor onverlichte frames. 

Samba Backlit

Het Samba Backlit doek is het perfecte doek om te gebruiken in een verlicht frame. Dit doeksoort geeft de kleuren prachtig weer door de combinatie van een natuurlijke textiel look en verlichting. Deze doeksoort heeft als voordeel dat het kreukvrij is waardoor je het gemakkelijk opvouwt. Vuil en water blijven ook niet plakken, maar rollen van het doek wat het een geschikt doek maakt om buiten te plaatsen.

Dekostof 

Dekostof kenmerkt zich door de krachtige kleuren en heeft een matte uitstraling. Het doek is voorzien van een platte pees wat gebruikt wordt in textielframes. Dekostof is een waterdicht doek en is ook geschikt om te wassen en strijken op een lage tempratuur. Net als het Samba Backlit doek is Dekostof ook kreukvrij, makkelijk om op te vouwen en op te bergen.

Aluminium profielen bij ISCA

Op zoek naar aluminium profielen voor afwerking binnen of buiten? Dan ben je bij ISCA aan het juiste adres! Aluminium zorgt voor een mooie afwerking en heeft een lange levensduur. Binnen ons assortiment vindt je verschillende soorten aluminium profielen, veelzijdig toe te passen. Waar je het ook voor wilt gebruiken, ISCA heeft het! Vragen? Stel ze dan aan onze klantenservice

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.