Spanhaken en stormfix

Ons assortiment bevat verschillende soorten spanhaken en stormfixspanners die te gebruiken zijn voor het spannen van banners en spandoeken. Voorzien van sterke nylon haken en elastiek waardoor jouw banner of spandoek stevig bevestigd kan worden, zodat het reclamedoek in weer en wind strak in het frame blijft zitten. Bekijk hier het assortiment spanhaken en stormfix. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Doekspanners

Met spanhaken zorg je ervoor dat jouw doek in weer en wind blijft hangen. De spanhaken zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes. Wikkel de spanhaak om de aluminium buis en hang dit in de zeilring waardoor er spanning op je doek komt te staan. De spanhaken beschikken over een haak aan het eind van het elastiek waarmee je het doek bevestigt aan het frame. 

Stormfix

De Stormfix doekspanner is ideaal voor het plaatsen van een spandoek in een frame. Een Stormfix spanner kan meer trekkracht hebben en slijt minder snel dan een gewone spanhaak. De Stormfix spanner zorgt ervoor dat er een minimale ruimte is tussen het doek en het frame. De twee eindstukken worden bevestigd door ze in het zeiloog in elkaar te schuiven. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.