Plaatmateriaal

Bekijk ons ruime assortiment plaatmateriaal zo leveren wij merken als MGBond®, NEO Plastech®, en Plexiglas®. Voor alle materialen hebben we de benodigde producten om de platen te bevestigen. Al het plaatmateriaal is via de webshop te bestellen op maat en gefreesd. Bekijk de freeswerk calculator voor de verschillende uitsnedes zoals contour gefreesd, losse freesletters en casette tekst. Ontvang je graag een stalenwaaier of meer advies over welk materiaal het best bij jouw project past? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Wat zijn de mogelijkheden?

ISCA beschikt over een ruim aanbod aan plaatmaterialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Alle plaatmaterialen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes. Uiteraard is het ook mogelijk om al het plaatmateriaal op maat te bestellen. Je kunt zelfs bepalen of je het restmateriaal wel of niet meegeleverd wilt krijgen of het nou gaat om MGBond®, NEO Plastech® of Plexiglas® platen. Je hebt ook de keuze om het plaatmateriaal via onze freeswerk calculator in vormen en freesletters te laten produceren. Via onze maatwerk pagina bestel je gemakkelijk je freeswerk order. Je hebt de keuze uit diverse soorten plaatmateriaal en afwerkingen. Wist je dat je ook bijbehorende bevestigingsmateriaal kan bestellen zoals: afstandhouders, plaathangers en CTN- super sterke lijm. We streven ernaar om onze producten in de beste kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren!

MGBond

De aluminium composiet platen van MGBond®  zijn zeer stevig, maar alsnog licht van gewicht. Dit komt door de unieke samenstelling, bestaande uit drie lagen De buitenste twee lagen zijn van aluminium met daartussen een kern van polyethyleen. Polyethyleen wordt onder hoge druk verlijmd met de twee aluminium lagen. MGBond® is een zeer geschikt plaatmateriaal voor freeswerk, maar ook voor het gebruik als een achterwand. MGBond® platen zijn eenvoudig te bewerken en te bedrukken wat het een zeer populair plaatmateriaal maakt voor het gebruik in de reclame-industrie

NEO Plastech®

NEO Plastech® leveren wij geheel uit eigen productie. NEO Plastech® platen worden gemaakt van geschuimd PVC van hoge kwaliteit welke voldoen aan alle digitale drukeisen. NEO Plastech® platen zijn eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en zijn bestand tegen de meeste weersomstandigheden. De hoogwaardige productie van NEO Plastech® staat garant voor een goed product dat toepasbaar is in interieurbouw of sign en display industrie. Het materiaal is ook geschikt voor diverse freestechnieken. Binnen ons assortiment zijn de geschuimde PVC platen verkrijgbaar in het wit en zwart in verschillende diktes. 

Acrylaat Opaal en Acrylaat Prisma

Acrylaat Opaal plaatmateriaal is ideaal voor een evenwichtige lichtspreiding in lichtreclame en doosletters. We hebben een uitgebreid assortiment aan Acrylaat Opaal waarbij je zelf de dikte en grootte van de plaat kan kiezen. Onze platen zijn te bestellen in de kleur opaal wit, verkrijgbaar in de afmetingen 3050 x 2050 mm en 4050 x 2050 mm en in de diktes van 3, 4 en 5 mm. Je kunt een volledige plaat bestellen of ervoor kiezen om de plaat door ons op maat te laten zagen. 

Acrylaat Prisma wordt onder andere toegepast bij een lichtkoof. De naam Acrylaat prisma is te wijden aan de prisma structuur van de plaat. Door de structuur in de plaat wordt het licht in bepaalde richtingen geleidt, met een lichtdoorlaatbaarheid van 90%. Bestel je plaat eenvoudig op maat via onze maatwerk calculator.

Transport van het plaatmateriaal

De standaard producten die je voor 15:00 * besteld worden dezelfde dag verzonden. Voor het transport van plaatmateriaal maken wij gebruik van onze eigen wagens. Zo voorkomen wij schade aan onze plaatmaterialen tijdens het transport. Elke dag rijden onze chauffeurs door het prachtige landschap van Nederland en België om jouw bestelling persoonlijk te bezorgen. Wij streven ernaar om alle plaatmateriaal orders binnen 1-3 werkdagen bij je af te leveren. Sneller nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.