Presentatiesystemen

Met het juiste presentatiesysteem zorg je er voor dat de reclame-uiting goed tot zijn recht komt met behulp van ons brede assortiment aan flyer- & brochurehouders, menuborden en notitieborden. Met onze presentatiesystemen zorg je ervoor dat je op een mooie en overzichtelijke manier je reclame-uiting presenteert.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Presentatie

Zoek je presentatiesystemen om jouw reclame op een aantrekkelijke manier te presenteren? Ontdek bij ons de vele mogelijkheden.

  • Flyer- & brochurehouders zijn dé systemen die je kiest wanneer je jouw flyers of brochures op een mooie manier wilt presenteren. Binnen deze systemen heb je nog de keuze tussen verschillende varianten zoals: wandsystemen of losse houders. De systemen zijn beschikbaar voor zowel enkelzijdige als dubbelzijdige reclame-uitingen.
  • Promotiepalen hebben de mogelijkheid om aan beide zijden te presenteren. Met het combineren van meerdere palen kan je ook een scheidingswand creëren. Het zijn vrijstaande palen die je overal in je ruimte kan plaatsen. Er zijn verschillende opties en accessoires beschikbaar.
  • Memoborden zijn lichtgewicht aluminium presentatiesystemen die worden gebruikt om duidelijke informatie zichtbaar te presenteren. De meeste systemen zijn waterbestendig zodat de presentatie ook buiten mooi blijft. De deuren zijn voorzien van een slot wat geopend kan worden met een sleutel.

Het doel van een presentatiesysteem

Wat is nou het doel van een presentatiesysteem? Het belangrijkste doel van een presentatiesysteem is het overbrengen van een boodschap naar voorbijgangers. De manier waarop je presenteert is erg belangrijk.  Wat is jouw doel van reclame? Wil je bijvoorbeeld zorgen dat mensen jouw producten bestellen, of wil je ze juist kennis laten maken met jouw bedrijf. Wat je doel ook is, met onze verschillende presentatiesystemen is ALLES mogelijk!

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.