Aluminium & kunststof profielen

ISCA heeft verschillende aluminium en kunststof profielen op voorraad. Naast de standaard lengte maten zijn de profielen ook op maat leverbaar. Ons ruime assortiment aluminium kunststof profielen bestaat onder andere uit: lichtbak profielen, textielframe profielen en handelsprofielen. Heb je een vraag over een product in ons assortiment of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Waarom aluminium gebruiken?

Wist je dat aluminium een duurzaam materiaal is? Het sluit helemaal aan bij het ontwikkelen van duurzame constructies. Het materiaal is corrosiebestendig, licht van gewicht maar wel stevig en vooral oneindig recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Aluminium heeft weinig onderhoud nodig waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft. Het is een sterk en goed bewerkelijk metaal, wat 3 keer zo licht is als staal. Het is uitermate geschikt voor de constructie van lichtbakken, lichtkoven en textielframes of andere constructie-doeleinden. 

Een breed assortiment uit voorraad leverbaar

Bij het samenstellen van je een lichtbak heb je de keuzen uit een recht profiel en een afgerond lichtbak profiel. De rechte profielen beschikbaar in 110 mm diep, 170 mm diep en 200 mm diep. De softline profielen zijn beschikbaar in 170 mm diep en 200 mm diep. De profielen zijn te bestellen in zijn geheel maar ook gezaagd op de gewenste maat. Wil je liever een complete lichtbak met optioneel een translucent folie? Bekijk nu alle mogelijkheden op onze maatwerk pagina.

Er zijn verschillende soorten handelsprofielen zoals het H-profielU-profiel of Z-profiel. Welk profiel je nodig hebt hangt allereerst af van de constructie waarvoor het profiel gebruikt wordt. Daarnaast moet je rekening houden met welke ruimte, vorm of sterkte er nodig is voor de constructie. Heb je vragen en/of advies nodig over de profielen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

EasyFrame Profielen

Maak kennis met onze EasyFrame Profielen! Met dit frame kan je eenvoudig een verlicht of onverlicht textielframe bouwen voor binnen- en buitengebruik, wat zorgt voor een luxe uitstraling aan de gevel. Binnen ons assortiment heb je de keuze uit de 60 en 110 mm geanodiseerde profielen. De afwerking van het profiel is zwart of wit en te bestellen in een volledige lengte van 6150 mm of op maat gezaagd. Het frame zet je in elkaar d.m.v. kunststof hoekjes, stalen beugels en kokerprofielen ter versteviging. Het Easyframe is ook montageklaar te bestellen via onze maatwerk pagina. 

Andere profielen

Elkamet kant-profielen bieden veel mogelijkheden in verlichte reclame-uitingen of onverlichte doosletters. De profielen zijn schokbestendig, roestvrij en hebben een lange levensduur om maar enkele eigenschappen te noemen.
Een professioneel maar toegankelijk textielframe profiel gaat nooit uit stijl. De 5 soorten textielframes hebben elk hun eigen manier van presenteren. Voor een reclame-uiting aan de wand is ons 15 mm enkelzijdig textielframe erg geschikt, maar voor een staand textielframe adviseren wij het King-profiel aan.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten die uit voorraad leverbaar zijn, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.