Ovaal-zuil profielen

De Ovaal- zuil profielen zijn geschikt voor mooie reclamezuil systemen, zowel verlicht als onverlicht. Het profiel kenmerkt zich door zijn ovaalvorm. Je kan kiezen om het compleet gebouwd of in onderdelen te bestellen. Bekijk hieronder de profielen. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Ovaal Zuil samenstellen

Wanneer je het Ovaal-zuil profiel toepast bij onverlichte reclame-uitingen kan je kiezen voor het gebruik van de 2 mm MGBond plaat. Deze MGBond plaat is een veelgebruikte plaat in de reclame-industrie, de plaat bestaat uit twee buitenlagen van aluminium. De MGBond plaat kenmerkt zich doordat het sterk en licht plaatmateriaal is. 

Bij het toepassen van het Ovaal-zuil profiel in verlichte reclame adviseren we om gebruik te maken van Acrylaat Opaal. Deze platen hebben een opvallend mooie lichtverspreiding en een lichtdoorlating van 25%. Deze kenmerken maken Acrylaat Opaal een uitstekende optie voor het toepassen bij lichtreclames.  

Voor het aanlichten van de reclame-uiting kan je gebruik maken van de LED Tetra Edgestrip. Deze LED-module zorgt ervoor dat zowel enkelzijdige als dubbelzijdige reclame mooi verlicht wordt. 

Aluminium profielen bij ISCA