Reservemes - Ø 9 mm - 45° Excel - zwart

Het Excel Black Afbreekmes van 9 mm met een hoek van 45° biedt precisie en duurzaamheid voor verschillende snijtoepassingen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van dit hoogwaardige afbreekmes:

Compatibiliteit: Dit mes is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de afbreekmessen met referentienummers 03571 en 03753.

Nauwkeurig Snijden: De 45° hoek van het mes maakt het ideaal voor taken die precisie vereisen. Het is geschikt voor diverse materialen, waaronder papier, karton, leer en meer.

Professionele Kwaliteit: Excel Black staat bekend om het leveren van hoogwaardige messen die voldoen aan professionele normen. Dit mes is geen uitzondering en biedt betrouwbaarheid voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Duurzaamheid: Het mes is ontworpen om langdurige prestaties te bieden, zelfs bij intensief gebruik. De duurzaamheid zorgt voor een consistente snijkwaliteit.

Dit Excel Black Afbreekmes is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in hun snijwerk vereist. Of je nu een professional bent in de bouwsector, een kunstenaar die met precisie werkt, of gewoon een enthousiaste doe-het-zelver, dit afbreekmes voldoet aan de verwachtingen van hoogwaardig gereedschap.


Specificaties
Productnummer 3812
Kleur Zwart
Merk Olfa
Lengte 90 mm
Breedte 25 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.