Postersystemen

Op zoek naar een unieke presentatie voor jouw reclame-uitingen? Dan zijn onze postersystemen de ideale oplossing. Binnen ons assortiment postersystemen leveren wij posterklemmenslide-in frames en fast notesDeze postersystemen zorgen ervoor dat je jouw posters op een mooie en eenvoudige manier kan presenteren. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waar gebruik je een postersysteem voor?

Met onze postersystemen kan je ervoor zorgen dat jij opvalt met jouw reclame! Hoe groot of hoe klein jouw poster is maakt niks uit, wij hebben namelijk een breed aanbod binnen ons assortiment. Al onze postersystemen zijn voorzien van ophangsystemen. Postersystemen bieden de uitkomst wanneer jij ervoor wilt zorgen dat jouw reclame er op een elegante manier uitspringt!

Postersystemen

We hebben verschillende soorten postersystemen waarbij er drie soorten systemen centraal staan:

  • Posterklemmen zorgen ervoor dat je eenvoudig je poster of banner kan presenteren in een ruimte. Binnen ons assortiment posterklemmen vindt je de poster Clamp, poster Snap, poster Fast en de magnetische posterklem. Je ontvangt bij de posterklemmen altijd 2 profielen, een onderprofiel en een bovenprofiel. Het bovenprofiel is voorzien van twee ophangogen. Het voordeel van een posterklem is dat het altijd een variabele hoogte heeft. 
  • Slide-in frames zijn systemen waarbij je je reclame zijwaarts in een frame schuift. De poster wordt ingesloten d.m.v. een kliklijstsysteem. Een Slide-in frame is een optie voor reclame die enkelzijdig of dubbelzijdig geplaatst wordt. Slide-in frames worden geleverd met PVC folies voor optimale bescherming, zodat de uitstraling van jouw reclame optimaal blijft. 
  • Fast Note is een compact ontworpen posterhouder die voorzien is van cylinders in het klemprofiel. Die zorgen ervoor dat je de poster makkelijk in de houder kan vastklemmen. Bij het verwijderen van de poster zorgen de cylinders ervoor dat de poster niet vast blijft zitten of scheurt.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.