LED schijnwerper 

Zet je reclame-uiting in de schijnwerper met de LED schijnwerperOnze LED schijnwerper is o.a. geschikt voor het aanlichten van signing, reclameborden en gevels. De LED schijnwerper is zo ontworpen dat het verder schijnt dan de meeste lampen, hierdoor zijn er relatief weinig lampen nodig om jouw reclame goed uit te lichten. De LED schijnwerper is geschikt voor binnen- en buitengebruik. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Wat is een LED schijnwerper

Een LED schijnwerper is een lamp waarmee je grote oppervlaktes kunt verlichten. Denk hierbij aan opritten, gevels, parkeerterreinen etc. De LED schijnwerper is laag in verbruik waardoor er veel energie bespaard kan worden. Wij bieden de LED schijnwerpers aan in 15 Watt. Door de behuizing van aluminium hebben de LED schijnwerpers een lange levensduur en zijn deze geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.