Ontwerpmes

Het ontwerp mes is een ideaal hulpmiddel voor verschillende toepassingen, variërend van kunst en grafisch ontwerp tot industriële taken die precisiesnijwerk vereisen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen:

Nauwkeurig Snijwerk: Het ontwerp mes is ontworpen voor nauwkeurig snijwerk, waardoor het ideaal is voor gedetailleerde artistieke projecten, grafisch ontwerp en industriële taken waar precisie vereist is.

Inclusief Houder: De set wordt geleverd inclusief een houder, wat zorgt voor een veilige opslag van het mes en vergemakkelijkt het gebruik ervan.

Beschermdop: Voor extra veiligheid en bescherming wordt het ontwerpmes geleverd met een beschermdop. Deze dop zorgt ervoor dat het mes veilig kan worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is.

Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het snijden van papier, karton, dunne kunststoffen en andere materialen. Hierdoor is het een veelzijdig gereedschap voor verschillende projecten.

Handig Formaat: Het ontwerp mes heeft een handig formaat waardoor het gemakkelijk vast te houden is en geschikt is voor gedetailleerd snijwerk.

Duurzaamheid: Het mes is vervaardigd met duurzame materialen, waardoor het langdurig scherp blijft en bestand is tegen slijtage bij regelmatig gebruik.

Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp van de houder zorgt voor comfort tijdens langdurig gebruik en maakt het eenvoudig om de juiste druk uit te oefenen tijdens het snijden.

Het ontwerp mes is een waardevol instrument voor iedereen die precisiewerk en gedetailleerd snijwerk nodig heeft, of het nu gaat om artistieke creaties, grafisch ontwerp of industriële taken.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer L210620
Kleur Zilver
Lengte 210 mm
Breedte 60 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.