Afbreekmessen - 60 stuks

Met onze Afbreekmesjes in Dispenser Doos heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand voor al jouw standaard snijwerk. Deze afbreekmesjes zijn ontworpen voor precisie en gemak, en komen in een handige dispenser doos met maar liefst 60 stuks.

Veelzijdig Snijgereedschap: Deze afbreekmesjes zijn perfect voor al jouw standaard snijwerk, of het nu gaat om het openen van pakketten, het snijden van karton, papier of ander materiaal.

Afbreekbaar Design: Het mesje heeft een afbreekbaar design, waardoor je altijd werkt met een scherp en fris mesje. Als een deel van het mesje bot wordt, breek je het af voor een nieuw scherp stuk.

Handige Dispenser Doos: De afbreekmesjes worden geleverd in een dispenser doos met 60 stuks. Zo heb je altijd een voorraad binnen handbereik.

Duurzaam en Betrouwbaar: De afbreekmesjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn duurzaam en betrouwbaar in gebruik. Ze zorgen voor nette en precieze snijresultaten.

Gemakkelijk en Veilig Gebruik: De afbreekmesjes zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een ergonomisch ontwerp voor comfortabel snijden. Veiligheid staat voorop dankzij het afbreekbare design.

Upgrade jouw snijwerk met de Afbreekmesjes in Dispenser Doos. Met deze handige en veelzijdige afbreekmesjes heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand voor allerlei snijklussen. Bestel nu en profiteer van het gemak en de betrouwbaarheid van deze afbreekmesjes!

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer MES
Kleur Rood
Lengte 180 mm
Breedte 160 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.