Aansluitmateriaal

Voor onze LED-producten hebben wij binnen ons assortiment ook aansluitmateriaal. Denk hierbij aan gelconnectors, die ervoor zorgen dat je stroomkabels kan verbinden in een vochtige omgeving. Ook hebben wij diverse soorten steeklassen waarmee je d.m.v. de klem kan zorgen dat je op een veilige en stevige manier kabels kan verbinden. Bekijk ons assortiment hier. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Gelconnector 

De gelconnector is een draadverbinder en is te gebruiken in een vochtige omgeving, dit doordat de connector gevuld is met een waterafstotende gel. Eenvoudige montage waarbij je alleen de kabels hoeft te plaatsen en daarna het dopje dicht drukt. 

Steeklassen

Een lasklem is een onderdeel waarmee je een elektrische verbinding van twee of meer installatiedraden tot stand kan brengen. De steeklassen zijn verkrijgbaar in 3-voudig en 5-voudig. De kabels zijn eenvoudig te plaatsen, deze hoef je alleen maar in te steken in de steeklas. 


Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.