Afbreekmes - 9 mm - SVR-2

Dit afbreekmes van 9mm is een essentieel gereedschap voor standaardsnijwerk en biedt duurzaamheid en gebruiksgemak. De roestvrijstalen uitvoering zorgt voor een lange levensduur, en het automatische vergrendelingsmechanisme draagt bij aan veiligheid tijdens gebruik.

Automatische Vergrendeling: Het afbreekmes is voorzien van een automatisch vergrendelingsmechanisme. Dit zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het snijden.

Compatibel met Reservemessen: Voor dit afbreekmes zijn verschillende reservemessen beschikbaar, waaronder de modellen 03808, 03809 en CSX9T-10. Deze zijn los verkrijgbaar.

Handig en Draagbaar: Met zijn handige formaat is dit afbreekmes gemakkelijk te dragen en te gebruiken voor verschillende snijbehoeften.

Dit RVS afbreekmes met 9mm mes is een betrouwbaar gereedschap voor iedereen die regelmatig snijwerk verricht. Het roestvrijstalen ontwerp en de automatische vergrendeling dragen bij aan een comfortabele en veilige snijervaring. De mogelijkheid om reservemessen te gebruiken, maakt dit afbreekmes een praktische keuze voor langdurig gebruik.

Specificaties
Productnummer 3726
Merk Olfa
Lengte 218 mm
Breedte 79 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.