Reservemes 9 mm - 30°- SAB-10

Het reservemes van 9 mm met een hoek van 30° is ontworpen als vervangend mes voor het afbreekmes met modelnummer 03605. Met deze hoek en grootte is het mes geschikt voor nauwkeurige snijtaken en biedt het een handige optie om de snijprestaties van het afbreekmes te vernieuwen. Het reservemes is verpakt per 10 stuks. 

Afmetingen: Het reservemes is 9 mm breed, wat het geschikt maakt voor gedetailleerd snijwerk en precisietaken.De hoek van 30° is ideaal voor specifieke snijtoepassingen. Het biedt een goede balans tussen scherpte en duurzaamheid.

Vervangend Mes: Wanneer het oorspronkelijke mes van het afbreekmes bot wordt, beschadigd raakt of zijn scherpte verliest, kan dit reservemes worden gebruikt als vervanging. Hierdoor behoudt het afbreekmes zijn snijprestaties.

Nauwkeurig Snijwerk: De combinatie van de mesbreedte en de hoek van 30° maakt het geschikt voor nauwkeurig snijwerk, zoals bij ambachtelijke projecten, kantoorwerkzaamheden, verpakking en meer.

Veilig Afbreekmechanisme: Veel afbreekmessen, inclusief die met modelnummer 03605, hebben een veilig afbreekmechanisme. Dit maakt het vernieuwen van het mes eenvoudig en vermindert het risico op ongelukken.

Zorg ervoor dat je het juiste reservemes kiest dat compatibel is met het specifieke afbreekmes dat je hebt. Dit reservemes van 9 mm met een hoek van 30° is een handige oplossing om de snijprestaties te vernieuwen en ervoor te zorgen dat je afbreekmes altijd klaar is voor nauwkeurig snijwerk.

Bovenkant formulier

 

 

Specificaties
Productnummer 3862
Kleur Zilver
Merk Olfa
Lengte 105 mm
Breedte 13 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.