Afbreekmes in blister - 9 mm - 30° SAC 1

Dit afbreekmes, gepresenteerd in een stevige roestvrijstalen houder en verpakt in een blisterverpakking, is ontworpen voor precisiewerk. Met een mes van 9 mm en een hoek van 30 ° is het ideaal voor grafische precisieklussen en diverse snijtoepassingen.

Roestvrijstalen Houder: De stevige roestvrijstalen houder zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, waardoor het mes geschikt is voor herhaaldelijk gebruik.

Afbreekmes: Het mes is afbreekbaar, wat betekent dat wanneer het bot of niet meer scherp is, je eenvoudig het gebruikte deel kunt afbreken om een nieuw, scherp gedeelte bloot te leggen.De hoek van 30 ° biedt een uitgebalanceerde snijprestatie, waardoor het mes veelzijdig is voor verschillende toepassingen.

Blisterverpakking: Verpakt in een blisterverpakking voor gemakkelijke presentatie en opslag. Dit maakt het ook handig voor detailhandelverkoop.

Gewicht: Met een gewicht van 18 gram is dit afbreekmes lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor nauwkeurig werken mogelijk is.

Handig in Gebruik: Door het afbreekmechanisme is het eenvoudig om het mes te vernieuwen, wat de efficiëntie verhoogt en het mes altijd scherp houdt.

Dit afbreekmes is een handig gereedschap voor mensen die precisiewerk verrichten, of het nu gaat om professionele grafische taken, knutselprojecten of dagelijks kantoorwerk. Het afbreekmechanisme maakt het gemakkelijk om het mes in optimale conditie te houden voor nauwkeurig snijden.

Specificaties
Productnummer 3605
Kleur Zilver
Merk Olfa
Lengte 220 mm
Breedte 80 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.