Tapes

Welk tape gebruik jij voor jouw project? Bij ISCA hebben we verschillende soorten tape zoals: montagetapesenkelzijdige tapesdubbelzijdige tapes en banner- & zoomtapes. Bekijk hier welk soort tape geschikt is voor het bevestigen van materiaal.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Tape voor ieder project

Er zijn vele soorten tape om te kiezen voor elk project. Tijdens het bestellen van het tape moet je rekening houden met verschillende specificaties. Wij hebben de belangrijkste vragen die je voor jezelf moet beantwoorden (voordat je het besteld) op een rijtje gezet:

  • Op wat voor ondergrond moet de tape hechten?
  • Heb je een dubbelzijdige of enkelzijdige tape nodig?
  • Welke breedte heb je nodig? 

Ondergrond
Op welke ondergrond wil je iets kunnen bevestigen? Zo hebben wij bij alle producten omschreven voor welke ondergrond het tape geschikt is. Neem bijvoorbeeld ons acryltape wat goed hecht op metaal, glas en de meeste kunststoffen.

Enkelzijdige tape
Kies je voor enkelzijdig tape? Enkelzijdig tape wordt vaak gebruikt om iets af te plakken, maar ook voor het bevestigen van materialen zoals papier of karton. Bekijk ons assortiment enkelzijdig tape. 

Dubbelzijdige tape
Kies je voor dubbelzijdig tape? Dubbelzijdig tape is geschikt voor het bevestigen van vele objecten. Het heeft een hoge kleefkracht, waardoor ook zwaardere objecten bevestigd kunnen worden. De dubbelzijdige tapes beschikken -zoals de naam al zegt- over 2 plakzijdes. 

Breedte van het tape
Voor het bepalen van de breedte van het tape kijk je naar de plek of het object waar je het tape gaat plaatsen. Dit moet natuurlijk achter het object verborgen blijven zodat het niet te zien is. Twijfel je nog steeds over de keuze? Neem dan contact met ons op en laat je adviseren. 

Jouw partner in reclame artikelen