Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?

helpdesk-woman

Contact

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 08:00 tot en met 16:00 uur.

helpdesk-man

5 veelgestelde vragen

 • Kan ik het bezorgadres wijzigen?
  Wanneer het afleveradres verandert dient te worden kun je het beste even telefonisch contact opnemen met ons sales team. Wanneer je een order plaatst worden de meeste producten dezelfde dag nog verzonden. Om het afleveradres snel te wijzigen vragen wij dan ook om telefonisch contact met ons op te nemen.
 • Kan mijn bestelling met spoed worden geleverd?
  De meeste van onze producten hebben wij voorradig en is het voor 15.00 uur besteld, vandaag nog verzonden. Wanneer je een maatwerk product besteld kun je in het bestelproces de keuze maken voor een spoed levering. Uiteraard zijn er ook producten waarvan de levertijd langer is. Bij alle producten tonen wij dan ook duidelijk de levertijd, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn en wanneer je de producten in huis kan verwachten.
 • Kan ik de bestelling op een beurs, evenement of bouwplaats laten bezorgen?
  Dit is mogelijk, neem hierover wel vooraf contact met ons op. Voor dit soort leveringen plannen wij een eigen vervoer levering in.
 • Er is niemand aanwezig op het verwachte bezorgmoment. Wat gebeurt er met het pakket?
  Alle maatwerk artikelen, lengte producten met een lengte boven de 300cm en al het plaatmateriaal worden gebracht met ons eigen vervoer. Op onze orderbevestiging staat de afleverdatum vermeld wanneer wij komen en onze vervoerder belt wanneer hij onderweg is. Alle overige pakketten worden geleverd met andere pakketdiensten. Via de track en trace gegevens kun je het pakket volgen. Indien je niet aanwezig bent op het bezorgmoment zal het pakket opnieuw worden aangeboden.
 • Hoe volg ik mijn bestelling?
  Alle maatwerk artikelen, lengte producten met een lengte boven de 300cm en al het plaatmateriaal worden gebracht met ons eigen vervoer. Op onze orderbevestiging staat de afleverdatum vermeld wanneer wij komen en onze vervoerder belt wanneer hij onderweg is. Alle overige pakketten worden geleverd met andere pakketdiensten. Wanneer het pakket verstuurd is ontvang je een mail met de track en trace gegevens.