Lichtkoof profielen

Wij hebben diverse lichtkoof profielen voor het aanlichten van reclameborden of frames. Onze profielen zijn bestelbaar in een geanodiseerd aluminium uitvoering. Bekijk hieronder ons assortiment aan profielen. Wil je toch liever een compleet gebouwde lichtkoof? Neem dan een kijkje bij onze maatwerk producten.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Breng je gevelletter en reclameborden beter in beeld!

Het gebruik van een lichtkoof maakt het mogelijk om je reclame zichtbaar beter in beeld te brengen. Het is een eenvoudig en relatief goedkope oplossing voor het verlichten van reclame-uitingen. De lichtkoof profielen zijn leverbaar tot een maximale lengte van 600 mm en door middel van koppelstukken op elke gewenste maat te realiseren. De lichtkoofprofielen kunnen afgewerkt worden met eindkapjes.

Lichtkoof op maat gemaakt

Het samenstellen van een lichtkoof kun je zelf doen met behulp van onze producten. ISCA levert ook compleet gebouwde lichtkoven in elke gewenste lengte. Je besteld eenvoudig jouw lichtkoof door gebruik te maken van onze product calculator. Je vult je gewenste maten in, hoogte uitlichting, type verlichting,  gewenste kleur en het aantal. Het lichtbeeld wordt bepaald door de afstandsbeugels, waarbij de uitlichting tot 9 meter hoog mogelijk is.

Door het toepassen van de allerlaatste Duxoled-technologie is het mogelijk om te kiezen tussen een of meerdere lijnen met Duxoled modules. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor High Performance LED's met 5 LED's per module. 

Aluminium profielen bij ISCA

Ben jij op zoek naar aluminium profielen voor projecten die geschikt zijn voor binnen – en buitentoepassingen? Dan ben je bij ISCA aan het juiste adres! Met ons brede assortiment aan lichtkoof profielen is elke gevel of reclamebord mooi aangelicht wat zorgt voor een elegante uitstraling. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.