Verkeersborden & palen

Voor de bewegwijzering met betrekking tot verkeersborden & palen hebben wij een breed assortiment. Bij ISCA kan je terecht voor blanco verkeersborden en palen die in een witte kleur worden gespoten. De verkeersborden zijn verkrijgbaar in rond, vierkant, rechthoekig en driehoekig

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Verkeersborden

Wil jij jouw bedrijf voorzien van bewegwijzering? Voor de bewegwijzering met behulp van verkeersborden ben je bij ISCA aan het juiste adres. De verkeersborden zijn verkrijgbaar in het rond, vierkant, rechthoekig en driehoekig. De borden worden gevaardigd uit aluminium waarna ze in een witte kleur worden gespoten. 

Bevestigingsmaterialen

Voor het bevestigen van verkeersborden aan palen hebben wij verschillende bevestigingsmaterialen in ons assortiment:

  • Aluminium klemplaten, voor een stevige montage van verkeersborden aan palen. De aluminium klemplaten zijn verkrijgbaar in 115 mm en 155 mm
  • Bevestigingsbeugel, eveneens voor het bevestigen van verkeersborden aan palen. Binnen ons assortiment is de bevestigingsbeugel er in twee varianten; enkelzijdig en dubbelzijdig
  • Klembanden, de klembanden worden gevaardigd uit hoogwaardig RVS. De sterkte van de klembanden is vergelijkbaar met dat van een stalen schroefklem. Met de Hi-Torque T-sleutel kan je de klemband strakker draaien.
  • Montagebeugel, zorgt voor een eenvoudige montage van verkeersborden aan een spijlenhek. De montagebeugel bestaat uit twee klemplaten die d.m.v. twee bouten worden bevestigd aan het spijlenhek. 

Flespalen

Een flespaal is voorzien van de kenmerkende flessenhals. De flespalen worden doorgaans gebruikt voor het ophangen van verkeersborden en/ of straatnaamborden. Het onderstuk heeft een diameter van 76 mm, het bovenstuk heeft een diameter van 48 mm. De palen zijn uit één stuk gevaardigd. Binnen ons assortiment hebben we drie verschillende afmetingen:

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.