Vlaggenmasten & accessoires

Wil jij ervoor zorgen dat jouw pand opvalt? Kies dan voor een vlaggenmast. Je zorgt hiermee dat jouw reclame van grote afstand zichtbaar is. Onze vlaggenmasten worden standaard geleverd met oranje kunststof knop, een kikker met oog en een gevlochten koord. Deze onderdelen worden los meegeleverd, waarmee je zelf de vlaggenmast bevestigd. Het complete pakket bestaat uit een boordje, schroevendraaier, bevestigingsmateriaal en parkerschroef. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Vlaggenmast 

Wil je jouw bedrijf extra op laten vallen? Daar kan je voor zorgen d.m.v. het plaatsen van vlaggenmasten. Een vlaggenmast is een dunne en hoge paal, welke je kan voorzien van een vlag. Deze mast zorgt ervoor dat reclame-uitingen van grote afstand zichtbaar zijn. Binnen ons assortiment zijn ook de bijbehorende accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan een kantelstukken, banierhouders etc. 

Accessoires 

  • Vlaggenhouder, deze is bestelbaar in aluminium en PVC. De aluminium vlaggenhouder is voorzien van 4 schroefgaten voor bevestiging. Aluminium heeft een lange levensduur en roest niet. De PVC vlaggenhouder heeft een zelfklevende achterkant waardoor het eenvoudig is om te bevestigen. PVC is een weerbestendig en licht materiaal.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.