Bewegwijzering

Niets is vervelender dan een gebouw binnen lopen en niet weten waar je moet zijn. Overal waar mensen hun weg moeten vinden kan ISCA mensen helpen de juiste weg te wijzen. ISCA levert een ruime keuze uit verschillende producten met duidelijke en herkenbare aanwijzingen. Goede bewegwijzering binnen, maar ook rondom het bedrijventerrein maakt het voor personeel, leveranciers en passanten duidelijk waar ze moeten zijn. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van verkeersbordenvlaggenmasten en bannersystemen

Lees meer

Professionele bewegwijzering

Je hebt een afspraak maar het juiste kantoorgebouw is lastig te vinden. Je bent op zoek naar een specialist maar alle deuren lijken op elkaar en je komt er niet uit waar deze specialist zich nu bevind. Het ontbreken van duidelijke bewegwijzering zorgt niet alleen voor veel ongemak bij jouw klanten, maar zorgt er ook voor dat je de kans mist om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. ISCA helpt jou met aantrekkelijke bewegwijzering zodat klanten gemakkelijk de weg kunnen vinden en jouw locatie van veraf al herkennen. Kies bijvoorbeeld voor een naambordje, een vlaggenmast of een verkeersbord. Wij leveren blanco verkeersborden waar je zelf een visual op plaatst.

Bannersystemen 

Wil je ervoor zorgen dat je goed vindbaar bent vanuit het straatbeeld? Kies dan voor een bannersysteem. Een unieke banner trekt al van veraf de aandacht van voorbijgangers. Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten bannersystemen:

  • Paalbanier, geschikt voor een vlaggenmast. De paalbanier is boven- en onderaan de mast dubbel bevestigd. Hiermee creëer je een strakke reclame-uiting en ben je beter zichtbaar. 
  • Muurbanner RVS of Staal, eenvoudig te bevestigen aan de buitenmuur van jouw pand. De muurbanner bestaat uit twee buizen, die je door een getunneld doek schuift. Middels de acht RVS trekveren bevestig je jouw doek strak in het bannersysteem. 

Transport van bewegwijzering

Heb je een keuze kunnen maken voor de juiste bewegwijzering? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je te leveren. De standaard producten die je voor 15:00 besteld, worden dezelfde dag verzonden. Wij leveren de producten met het externe vervoersbedrijf DPD. Bij producten langer dan 3 meter zullen de producten worden geleverd met extern vervoersbedrijf Ben Becker. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.