Klittenband

Klittenband is een slim en eenvoudig alternatief voor het stevig bevestigen van materiaal. Het heeft een lange levensduur en het is een sterk bevestigingsmateriaal. De zelfklevende klittenband is binnen ons assortiment verkrijgbaar in zwart of wit en in de uitvoering haak of lus.

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Een complete bevestiging met klittenband

De klittenband rollen hebben op de achterzijde een acrylaat lijmlaag. Acrylaat heeft een lage aanvangstkleefheid wat betekend dat het klittenband pas vast zit na het uitharden van de lijm. Het klittenband kan op de meeste ondergronden verlijmd worden zoals een PVC zeildoek. Voor een complete set heb je de lus en haak nodig. De lus zijde is de zachte kant van het zelfklevende klittenband en hecht vast aan de haakzijde.  Voor een perfecte combinatie heb je de lus en haak uitvoering nodig voor het bevestigen van jouw materiaal. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.