Afbreekmes - 18 mm - L5-AL

Dit Afbreekmes van 18 mm, gepresenteerd in een handige blisterverpakking, is ontworpen voor veelzijdig gebruik en comfortabele grip. Hier zijn de kenmerken die dit afbreekmes onderscheiden:

Mesformaat: Het mes heeft een breedte van 18 mm, waardoor het ideaal is voor verschillende snijtoepassingen, van nauwkeurig werk tot het doorsnijden van dikkere materialen.

X-design Grip: Het afbreekmes is uitgerust met een X-design grip, wat zorgt voor een stevige en comfortabele handgreep. Dit maakt het mogelijk om het mes met precisie en controle te gebruiken.

Excel Black Mes: Standaard voorzien van een Excel Black mes. Deze messen staan bekend om hun scherpte en duurzaamheid, wat bijdraagt aan een effectief snijproces.

Comfort Grip: Het afbreekmes is ontworpen met een Comfort Grip, waardoor langdurig gebruik minder vermoeiend wordt. Dit is van cruciaal belang voor efficiëntie en nauwkeurigheid tijdens het snijden.

Blisterverpakking: Verpakt in een blisterverpakking voor eenvoudige presentatie en opslag. Het maakt ook een duidelijke weergave van het product mogelijk.

Dit Afbreekmes combineert kracht, precisie en comfort, waardoor het een waardevol gereedschap is voor een scala aan snijbehoeften. Of je nu een professional bent die dagelijks nauwkeurigheid vereist of een doe-het-zelver die op zoek is naar betrouwbaar gereedschap, dit afbreekmes is een uitstekende keuze.

Specificaties
Productnummer 3713
Kleur Geel-zwart
Merk Olfa
Lengte 218 mm
Breedte 95 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.