Bevestigingsmaterialen

Op zoek naar bevestigingsmaterialen? Bij ISCA hebben we diverse soorten binnen het assortiment. Bekijk hier onze producten zoals: afstandhouders voor gevelletters, plaathouders, kit & lijm en zuignappen. 
Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Bevestigingsmaterialen 

  • Wil je ervoor zorgen dat jouw gevelletters eruit springen? Kies dan voor afstandhouders waarmee je een 3D effect creëert. De afstandshouders bestaan uit twee delen: mannetjes en vrouwtjes. Het mannetje wordt bevestigd achter de letter of de plaat d.m.v. lijm. Het vrouwtje boor je in de gevel of muur. De mannetjes en vrouwtjes klik je daarna in elkaar en jouw letters of plaat is bevestigd. Daarnaast zorgen de afstandhouders ook nog eens voor een professionele uitstraling, door het 'zwevende' effect. Eventueel kan je dit effect nog meer versterken door er verlichting achter te plaatsen.

  • Voor de montage van diverse objecten kan kit of lijm geschikt zijn. Kit is een zeer geschikt bevestigingsmateriaal voor ondergronden als steen, kunststof, hout, glas etc. Door kit te gebruiken in combinatie met montagetape voorkom je verschuiven of lekken. Lijm gebruik je voor de verlijming van acrylaat, en is te gebruiken op onbewerkte oppervlakken, wanneer je het van te voren opruwt met schuurpapier. 

    Zuignappen bieden de oplossing voor een stevige bevestiging van jouw reclame uiting. De zuignappen zijn te bevestigen op de meeste vlakke ondergronden. Zuignappen zijn verkrijgbaar in varianten met oog, hevel, haak etc. Bekijk ons assortiment zuignappen. 


    Jouw partner in reclame artikelen

    ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.