Bannersystemen

Met een bannersysteem kan je ervoor zorgen dat klanten en personeel wegwijs worden rondom jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf nog beter zichtbaar en vindbaar is vanuit het straatbeeld. De bannersystemen zijn eenvoudig te bevestigen tegen de paal of wand. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Paalbanier

Een paalbanier is geschikt voor een mast. Dankzij de dubbele bevestiging boven- en onderaan de mast creëer je een strakkere uitstraling dan met een los wapperende vlag. Binnen ons assortiment is de paalbanier in verschillende breedtes verkrijgbaar.

Bannersystemen

Onze bannersystemen voor buiten zorgen ervoor dat jouw bewegwijzering een echte blikvanger is. De bannersystemen zijn geschikt om een reclamedoek aan de buitenmuur van een pand te bevestigen. De twee buizen schuif je door het getunnelde doek. Middels de RVS trekveren bevestig je het doek strak in het systeem, wat er voor zorgt dat jouw reclamedoek netjes blijft hangen aan de wand. 

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.