Stoepborden

Een stoepbord is een effectieve manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers. Een goede oplossing om je reclame-uiting te presenteren aan alle passanten. Binnen ons assortiment leveren wij stoepborden voor zowel binnen als buitengebruik. Heb je advies nodig bij de keuze voor het juiste stoepbord? Stel gerust je vraag aan onze klantenservice

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Waarvoor gebruik je een stoepbord en wat is het effect?

Wil jij opvallen in een drukke winkelstraat maar weet je niet hoe? Onze stoepborden bieden de oplossing! Lees hier welk effect je kan bereiken met jouw stoepbord:

  • Nog een belangrijk punt is wat je met het stoepbord wilt doen. Wil je zelf creatief zijn met reclame d.m.v. krijtstiften of kies je er voor om de reclame te laten bedrukken? Hierbij let je op het stoepbord wat je voor de juiste reclame kan gebruiken. 

De keuze in stoepborden binnen ons assortiment is groot. Allereerst is het belangrijk om te weten waar je het stoepbord gaat plaatsen. Dit bepaal je voornamelijk door te kijken of je het stoepbord binnen of buiten gaat plaatsen, omdat niet alle stoepborden waterdicht zijn. 

  • De stoepborden A-model zijn een klassiek, gebruiksvriendelijk model stoepborden. Het is een zeer stevig model wat vaak wordt gebruikt op beurzen en bij binnen- en buiten locaties. Het stoepbord heeft een kliklijstsysteem. Met het A-model zorg je ervoor dat je de aandacht van voorbijgangers trekt. 
  • Ook met het watertank stoepbord trek je de aandacht van de voorbijgangers. Het is een weerbestendig stoepbord, waar je je reclame d.m.v. van het kliklijstsysteem afsluit. Het stoepbord staat op een voet die gevuld is met water of zand wat ervoor zorgt dat het bord stevig blijft staan. Het stoepbord is makkelijk naar binnen en buiten te transporteren d.m.v. de wieltjes aan de onderzijde.  
  • De H-voet stoepborden hebben een aluminium frame waardoor het stoepbord een lange levensduur heeft. Het H-voet stoepbord is door zijn uitstraling opvallend en stijlvol in het straatbeeld. Met behulp van een kliklijstsysteem plaats je de poster.

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.