Reservemes voor ontwerpmes - KB4-S-5

Het reservemes voor het ontwerpmes, specifiek ontworpen voor gebruik met het ontwerpmes AK-4 (03104), biedt een handige en efficiënte oplossing. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit reservemes:

Compatibiliteit met AK-4 Ontwerpmes: Het reservemes is ontworpen om naadloos te passen bij het ontwerpmes AK-4 (03104). Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken als vervanging of reserveonderdeel.

Handige Houder: De 5 mesjes zijn geplaatst in één handige houder. Dit maakt het makkelijk om ze te bewaren en te vervangen wanneer dat nodig is.

Efficiënt Ontwerpen: De mesjes zijn ontworpen voor efficiënt snijden en ontwerpen. Ze bieden scherpte en precisie voor een nauwkeurig resultaat in diverse ontwerptoepassingen.

Duurzaamheid: Gemaakt van duurzame materialen om langdurig gebruik te garanderen. De mesjes behouden hun scherpte en prestaties, zelfs bij frequent gebruik.

Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende ontwerptoepassingen, variërend van het snijden van dun materiaal tot het maken van fijne details in diverse creatieve projecten.

Snelle en Eenvoudige Vervanging: Het ontwerp maakt snelle en eenvoudige vervanging van de mesjes mogelijk, waardoor er weinig downtime is bij het werken aan ontwerpprojecten.

Dit reservemes voor het ontwerpmes biedt gemak, precisie en duurzaamheid, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor creatieve professionals en hobbyisten die werken met ontwerpen en snijwerk.

Specificaties
Productnummer 3564
Merk Olfa

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.