Afbreekmes - 9 mm - model S

Dit afbreekmes van 9 mm is de ideale metgezel voor standaard snijwerkzaamheden. Hier zijn enkele kenmerken die dit afbreekmes onderscheiden:

Standaard Snijwerk: Ontworpen voor alledaags snijwerk, biedt dit afbreekmes betrouwbaarheid en precisie bij een breed scala aan toepassingen.

Reservemessen: Voor dit afbreekmes zijn specifieke reservemessen beschikbaar, waaronder de modellen 03808, 03809 en CSX9T-10. Deze zijn los verkrijgbaar voor eenvoudige vervanging.

Handig en Veilig: Het afbreekmechanisme maakt het mogelijk om het mesje eenvoudig te vernieuwen, waardoor je altijd met een scherp snijvlak werkt. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie, maar ook de veiligheid.

Stevige Constructie: Het afbreekmes is ontworpen met een stevige constructie om duurzaamheid te garanderen, zelfs bij regelmatig gebruik.

Universele Toepassing: Geschikt voor diverse snijtoepassingen, of het nu gaat om het openen van verpakkingen, precisiewerk op kantoor of klussen in huis.

Dit afbreekmes is een essentieel gereedschap voor iedereen die regelmatig snijwerk uitvoert. Met handige functies en de beschikbaarheid van reservemessen is het een praktische keuze voor professionals en doe-het-zelvers.

Specificaties
Productnummer 3732
Kleur Zwart
Merk Olfa
Lengte 219 mm
Breedte 50 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.