Kliklijsten

Presenteer je poster in een mooi afgewerkte kliklijst. Met de kliklijst wissel jij je poster in één handomdraai om! Geschikt voor poster presentaties in winkels, kantoren, scholen en andere openbare ruimtes. Wij hebben de kliklijsten voor binnen- en buitengebruik en in verschillende kleuren en maten. 

Lees meer

Nog geen klant? Meld je aan!

En profiteer van onze scherpe prijzen en van ons brede aanbod!

Keuze voor kliklijst

Waar baseer je je keuze op bij het bestellen van een kliklijst? Dit is een vraag die wij vaak krijgen, daarom helpen wij je een stukje op weg bij het maken van jouw keuze!

  • Allereerst is het belangrijk om te weten of de kliklijst voor binnen of buitengebruik is. Dit omdat de kliklijst voor buiten waterdicht moet zijn, ook kan je afwegen om een kliklijst te bestellen die beveiligd is tegen vandalisme. 
  • Waar wil je de kliklijst plaatsen? Dit is belangrijk om te bepalen in wat voor formaat je de kliklijst wilt bestellen. Hoe groter je je reclame promoot, hoe meer het opvalt! 
  • Als je de kliklijst voor het raam wilt hangen, kies dan voor een kliklijst met dubbelzijdig tape. Zo zorg je er voor dat het lijkt dat de kliklijst buiten hangt. 
  • Wil je dat jouw reclame extra opvalt, ook in het donker? Kies dan voor onze verlichte kliklijsten! Waterproof, dubbelzijdig, enkelzijdig we hebben het allemaal binnen ons assortiment. 

Het is ook mogelijk om de breedte van het frame aan te passen, in de profielbreedtes 20 mm en 25 mm. Bij het bestellen van hogere oplages is het ook mogelijk om jouw kliklijst in een bepaalde maatvoering te bestellen. Advies nodig bij het maken van de keuze? Wij staan voor je klaar bij onze klantenservice!

Verschillende maten kliklijsten

Heb je de keuze gemaakt voor een kliklijst maar weet je nog niet voor welk formaat je moet kiezen? Binnen ons assortiment worden de kliklijsten aangeboden in verschillende DIN formaten. Al onze kliklijsten worden standaard geleverd met anti-reflex PVC-folie en bijbehorende schroeven met pluggen. 

Ook hebben wij kliklijsten in de formaten B1 en B2. B1 heeft een hoogte van 1000 mm en een breedte van 700 mm. B2 een hoogte van 700 mm en een breedte van 500 mm. Alle soorten kliklijsten worden geleverd inclusief anti-reflex PVC folie. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.