Buizen & koppelingen

Ben je van plan om een geheel spandoekframe samen te stellen of heb je losse buizen en buiskoppelingen nodig? Geen zorgen, ISCA heeft een breed assortiment aan aluminium buizen en koppelingen - perfect voor jouw project. Alle buizen zijn als 6 meter lengtes of op maat gezaagd te bestellen. Wil je een compleet spandoekframe of vrijstaand frame bestellen? Neem dan een kijkje bij onze maatwerk producten.

Lees meer

Ons assortiment aan aluminium buizen

Met de onze buizen en de bijbehorende koppelingen kun je verschillende soorten frames bouwen. Je hebt de keuzen uit de wanddiktes: 2 mm en 3 mm en de diameter 33 mm, 42 mm en 48 mm. Ben je juist opzoek naar zwarte aluminium buizen? Geen probleem! De buis met een diameter van 48 mm en de koppelingen zijn ook te bestellen in gepoedercoat- zwart. Het bevestigen gaat eenvoudig door het in elkaar te schuiven en vast te maken met een inbussleutel. 

Jouw constructie in 4 stappen

  1. Kies de gewenste uitvoering van de buis met de juiste wanddikte en diameter
  2. Bepaal de juiste buislengtes en voer deze in via onze calculator. Wij zagen de buizen voor je op maat!
  3. Kies de buiskoppelingen die je nodig hebt
  4. Bestel ook optioneel je doekspanners

Spandoekframe op maat

Ben je juist op zoek naar een spandoekframe op maat? Wij leveren ook complete spandoekframes en vrijstaande spandoekframes. Ook is het mogelijk om je spandoek bij ons te bestellen in de uitvoeringen: bisonyl of meshdoek. Bekijk bij maatwerk onze handige calculator en bereken in één handomdraai jouw spandoekframe en/of je vrijstaande spandoekframe

Transport van buizen & koppelingen

De standaard producten die je voor 15:00 uur besteld, worden dezelfde dag verzonden. Wij leveren buizen tot 3 meter met het externe vervoersbedrijf Ben Becker. Bij langer dan 3 meter worden de buizen met onze eigen wagens of de vervoerder GLS bezorgd. Wij streven ernaar om de orders binnen 1-3 werkdagen te leveren. 

Jouw partner in reclame artikelen

ISCA Nederland BV is dé webshop voor reclamebedrijven. Maak kennis met het brede reclame assortiment van ISCA. Naast vele producten uit voorraad leverbaar, kan je bij ons ook terecht voor maatwerkproducten en machines. Heb jij nog geen account aangemaakt? Maak gemakkelijk je gratis account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment en prijzen.