Ruilen en retourneren

Wij helpen je graag met het retour sturen van je bestelde goederen. Goederen hebben een 30 dagen retourbeleid. Zijn de 30 dagen verlopen dan kunnen wij je retour aanvraag helaas niet in behandeling nemen. Om je retour in behandeling te nemen vragen wij je om het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer kan je goederen retourneren?

Binnen 30 dagen bij onzichtbare gebreken. Indien de goederen verkeerd besteld zijn worden er retourkosten ten bedrage van 10% van de retourwaarde berekend met een minimum van € 50,-.
 Uitsluitend artikelen in de originele verpakking retour zenden.
retour

FAQ


Ik wil mijn bestelling ruilen voor een andere maat, maar de korting is niet meer geldig, geldt deze nog steeds bij het ruilen?
Uiteraard is dat geen enkel probleem. Via het retourformulier kun je het artikel aanmelden om te ruilen.
Kan ik een artikel retourneren?
Dit kan. Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen. Is de retourtermijn verstreken? Dan kunnen wij jouw retour helaas niet in behandeling nemen. Om je retour in behandeling te nemen vragen wij je om ons retourformulier in te vullen. Goederen die op maat gemaakt, of speciaal besteld zijn, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er een gebrek aan het geleverde materiaal is geconstateerd.
Wanneer betalen jullie terug na retourneren?
Na ontvangst van de geretourneerde goederen, streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen het bedrag retour te boeken op jouw rekening. Voor verdere vragen en informatie kun je contact opnemen met onze administratie via boekhouding@isca.nl
Het artikel is beschadigd geleverd. Wat moet ik doen?
Wat vervelend dat jouw pakket beschadigd aangekomen is. Dit lossen we uiteraard voor je op vul via onze website het klachtenformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een passende oplossing te zoeken.