Over ISCA

Welkom bij ISCA Nederland B.V.! Al meer dan 30 jaar zijn wij een toonaangevende speler in de printbranche. Wat ooit begon als een bescheiden onderneming in Amersfoort, gespecialiseerd in het bouwen van lichtbakken, is nu uitgegroeid tot een vooraanstaande groothandel voor de gehele printbranche. 

Als betrouwbare businesspartner van de printbranche bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten, gereedschappen, machines en merken. Wij streven ernaar om altijd het nieuwste van het nieuwste te leveren en we hebben onze voorraad zorgvuldig samengesteld, zodat we supersnelle leveringen kunnen garanderen. Gemak dient de klant, daarom zijn al onze artikelen eenvoudig online te bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop.
isca
pexels-alexandr-podvalny-1031700

Maatwerk producten

Maar we bieden meer dan alleen standaardproducten. Bij ISCA Nederland B.V. kun je ook terecht voor speciale maatwerkartikelen. Of je nu op zoek bent naar freeswerk, zuilen, lichtkoven, lichtreclames of buizenframes, ons ervaren team staat klaar om aan al jouw specifieke wensen en eisen te voldoen. Met oog voor detail en vakmanschap leveren we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. 

Wat ons onderscheidt, is onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en uitstekende service. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te adviseren, ondersteunen en te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. 

Bij ISCA Nederland B.V. streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten, een uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen. Of je nu een klein printbedrijf runt of een grote speler bent in de printbranche, wij hebben alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en ervaar de kwaliteit en service waar we bekend om staan. 

ISCA Nederland B.V. - Jouw partner in de printbranche, al 30 jaar lang!

Onze USP's

  • Jarenlang partnership
  • Totaaloplossing
  • Uniek aanbod producten
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Zeer uitgebreid aanbod
  • Bestel middels dropshipping
  • 30 jaar ervaring
pexels-alexandr-podvalny-10317001