Over ISCA

Wij richten ons volledig op de signmaker en alle materialen die hiervoor nodig zijn. Ons unieke assortiment is hier dan ook geheel op afgestemd. Ook het leveren van maatwerk is inmiddels alweer vele jaren mogelijk. De maatwerkproducten zijn compleet naar wens af te stemmen, en zo ingericht dat zelf bepaald kan worden tot hoever wij de productie mogen verzorgen. Naast maatwerk vind je bij ons ook alles op het gebied van eigen productie en montage. Denk hierbij aan plaatmateriaal -zoals MG Bond en NEO Plastech- en mesjes. Bovendien hebben wij, samen met HPX, zelfs een multifunctionele tape ontwikkelt. ISCA biedt dus, naast de veel gevraagde materialen, ook vele producten die je nergens anders vindt. Vandaag de dag zijn we nog steeds continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. 
isca
pexels-alexandr-podvalny-1031700

Nieuw pand

Het is bijna 30 jaar geleden dat ISCA (International Sign Company Amersfoort) werd opgericht. Vanuit de boerderij in Amersfoort zijn wij  gestart met 3 werknemers met het maken van lichtbakken voor aan de gevel. Vanuit de vraag en ontwikkelingen in de markt werd het assortiment uitgebreid met onder andere POS (Point of Sale) materiaal. Dit bleek een gouden greep, want de vraag naar deze producten bleef toenemen. We groeiden hard, de boerderij schuur werd te klein en we verhuisden naar Hoevelaken. We hebben in 2006 een nieuw pand laten bouwen en in 2007 zijn wij hier ingetrokken, waar we op dit moment, met ruim 25 werknemers, elke dag met veel passie en enthousiasme voor het vak aan het werk zijn.

Het is onze missie om de signmaker volledig te kunnen ondersteunen en te leveren waar hij naar opzoek is. Ook wanneer dit materialen zijn waarvan hij wellicht het bestaan nog niet kent. Wij bieden dan ook voor elk vraagstuk een passende oplossing. Op deze manier kunnen wij altijd blijven voldoen aan de vraag en zijn wij het verlengstuk van iedere signmaker, al 30 jaar lang.

Onze USP's

  • Jarenlang partnership
  • Totaaloplossing
  • Uniek aanbod producten
  • Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Zeer uitgebreid aanbod
  • Bestel middels dropshipping
  • Bijna 30 jaar ervaring
pexels-alexandr-podvalny-10317001