Schraper - 60 mm

De schrapers die geschikt zijn voor het verwijderen van folies en oude verflagen, met drie verschillende mesafmetingen (25 mm, 43 mm en 60 mm breed), bieden een veelzijdige oplossing voor verschillende schraaptoepassingen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van deze schrapers:

Verschillende Mesafmetingen: Deze schrapers worden geleverd met drie verschillende mesafmetingen: 25 mm, 43 mm en 60 mm breed. Dit stelt gebruikers in staat om het juiste mes te kiezen op basis van de aard en de omvang van het te schrapen materiaal.

Folie en Oude Verflagen: Specifiek ontworpen voor het effectief verwijderen van folies en oude verflagen. Dit maakt ze geschikt voor renovatie- en schilderprojecten.

Duurzaamheid: Gemaakt van duurzame materialen om bestand te zijn tegen de druk en kracht die gepaard gaan met het verwijderen van hardnekkige materialen.

 Vervangbare Messen: Sommige schrapers hebben mogelijk vervangbare messen, waardoor ze langer meegaan en kosten kunnen worden bespaard.

Deze schrapers bieden een effectieve en efficiënte oplossing voor professionals die te maken hebben met het verwijderen van folies en oude verflagen op verschillende oppervlakken. De verscheidenheid aan mesafmetingen vergroot de veelzijdigheid en bruikbaarheid in diverse situaties.

Specificaties
Productnummer 3884
Merk Olfa
Lengte 220 mm
Breedte 80 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.