Totem lichtzuil - dubbelzijdig

Maak een blijvende indruk met onze Verlichte Dubbelzijdige Zuilen, een opvallende manier om jouw boodschap te presenteren. Deze zuil combineert verlichting, gebruiksgemak en professionele uitstraling in één krachtig marketinginstrument.

Dubbelzijdig Impact: Met onze verlichte zuil benut je optimaal de beschikbare ruimte. Jouw boodschap wordt van beide zijden verlicht en trekt daardoor de aandacht van voorbijgangers, waardoor de zichtbaarheid en impact worden gemaximaliseerd.

Gemakkelijk Posterwisseling: De zuil is uitgerust met handige klikprofielen waarmee je posters snel en moeiteloos kunt verwisselen. Hierdoor ben je in staat om je boodschap regelmatig bij te werken zonder gedoe.

Verlichting voor Extra Effect: De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat jouw boodschap dag en nacht opvalt. Deze toegevoegde helderheid vergroot de kans dat jouw boodschap de aandacht trekt en blijft hangen.

Professionele Presentatie: De hangende PVC folie anti-reflex zorgt voor een professionele uitstraling van jouw posters. Deze folie beschermt de posters niet alleen, maar zorgt ook voor helderheid en scherpte.

Compleet met Aansluitsnoer: Geen gedoe met het vinden van geschikte aansluitingen. Onze zuil wordt geleverd met een aansluitsnoer van 2 meter, waardoor je direct aan de slag kunt met het presenteren van jouw boodschap.

Waarschuwing voor Veiligheid: Onthoud altijd om de spanning niet op de snoeren te zetten als ze zijn opgerold. Deze waarschuwing zorgt ervoor dat je veilig en zonder problemen gebruik kunt maken van de zuil.

De Verlichte Dubbelzijdige Zuil is een uitstekende keuze voor bedrijven die hun boodschap op een opvallende en professionele manier willen overbrengen. Met een combinatie van verlichting, gemakkelijke posterwisseling en duurzaamheid, zal deze zuil zeker een effectieve aanvulling zijn op jouw marketingstrategie.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UTTM001000
Breedte 600 mm
Hoogte 1700 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.