Krijtbord pennen - kleurenset

Met onze set van 5 gekleurde krijtbord pennen voeg je een creatieve en praktische dimensie toe aan het beschrijven van krijtborden. Of het nu gaat om menu's, aankondigingen of decoraties, deze krijtstiften bieden een veelzijdige oplossing voor al jouw krijtbordbehoeften.

Veelzijdige Kleuren: Onze set bevat 5 levendige kleuren, waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. Markeer belangrijke informatie, voeg details toe of creëer prachtige decoraties.

Watervast en Geschikt voor Buitengebruik: Deze krijtstiften zijn watervast en kunnen dus zonder zorgen buitenshuis worden gebruikt. Ideaal voor buitenmenu's, evenementenborden en meer.

Gemakkelijk te Verwijderen: Hoewel de krijtstiften watervast zijn, is het verwijderen van de krijt eenvoudig. Reinig het oppervlak met een schoonmaakmiddel en geniet keer op keer van een schoon krijtbord.

Voeg een Creatieve en Praktische Toets toe aan Jouw Krijtborden met Onze Gekleurde Krijtbord Pennen! Of je nu een restaurant runt, een evenement organiseert of gewoon thuis creatief wilt zijn, deze krijtstiften bieden een uitstekende oplossing.

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

Specificaties
Productnummer UYAKLM1251
Breedte 10 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.