Stoepbord klik A - waterdicht - A2

Het Stoepbord Klik-A - Waterdicht is een handig en weerbestendig reclamebord dat speciaal is ontworpen voor dagelijks gebruik buitenshuis. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit stoepbord:

Lichtgewicht Ontwerp: Het stoepbord is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk dagelijks buiten kan worden geplaatst en binnengehaald. Dit maakt het ideaal voor bedrijven die hun reclamebord dagelijks willen opstellen.

Duurzaam en Weerbestendig: Het bord is ontworpen om weerbestendig te zijn, wat betekent dat het bestand is tegen regen, vochtige omstandigheden en andere weersinvloeden. Hierdoor blijft je boodschap of reclame zichtbaar, zelfs bij wisselende weersomstandigheden.

Zilver Geanodiseerd Profiel: Het profiel van het stoepbord is zilver geanodiseerd, wat niet alleen een moderne uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid en corrosiebestendigheid biedt.

Inclusief PVC Folie Anti-Reflectie: Het stoepbord wordt geleverd met een PVC-folie die anti-reflectie is. Dit minimaliseert schittering en zorgt ervoor dat je boodschap duidelijk en goed zichtbaar is, zelfs in fel licht.

Dit stoepbord is een praktische en efficiënte manier om je boodschap, advertenties of informatie te presenteren aan voorbijgangers en klanten, terwijl het tegelijkertijd beschermd is tegen de elementen. Het zorgt voor een professionele uitstraling en blijft er goed uitzien, ongeacht het weer.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UAB3550NA2
DIN formaat A2
Breedte 420 mm
Hoogte 594 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.