Watervulbare Pion

Onze stevige kunststof pion biedt veelzijdigheid en stabiliteit voor verschillende toepassingen. Met de mogelijkheid om de pion te vullen met water of zand, zorg je voor extra stabiliteit, wat ideaal is voor terrassen, parkeerplaatsen en meer.

Robuuste Constructie: Onze pion is gemaakt van hoogwaardig kunststof en ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan. Dit zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties ervan.

Vulbaar met Water of Zand: De pion kan worden gevuld met water of zand om extra gewicht en stabiliteit te bieden. Hierdoor blijft de pion stevig staan, zelfs in winderige omstandigheden.

Ideaal voor Terrassen en Parkeerplaatsen: Of je nu een terras wilt afbakenen of parkeerplaatsen wilt markeren, deze pion is een handige en effectieve oplossing.

Gemakkelijk te Verplaatsen: Ondanks zijn stabiliteit is de pion gemakkelijk te verplaatsen wanneer dat nodig is, dankzij het praktische handvat.

Zorg voor Stabiliteit en Veelzijdigheid met Onze Stevige Kunststof Pion! Of je nu verkeer wilt regelen, ruimtes wilt afbakenen of veiligheid wilt waarborgen, deze pion biedt de perfecte combinatie van stevigheid en flexibiliteit.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UWPS005000
Breedte 370 mm
Hoogte 1125 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.