Stoepbord kunststof - draagbaar

Met ons draagbare kunststof stoepbord heb je de ultieme flexibiliteit en het gemak om jouw boodschap overal te presenteren waar je maar wilt. Dit stoepbord is speciaal ontworpen voor eenvoudige verplaatsbaarheid en praktisch gebruik.

Draagbaar Ontwerp: Ons draagbare kunststof stoepbord is ideaal voor situaties waarin je snel van locatie moet veranderen. Het lichte gewicht en het handige handvat aan de bovenzijde maken het gemakkelijk om het stoepbord overal mee naartoe te nemen.

Eenvoudig Neer te Zetten en te Verplaatsen: Of je nu binnen of buiten bent, dit stoepbord kan gemakkelijk worden neergezet en verplaatst naar de gewenste plek. Geen gedoe met ingewikkelde montage of bevestiging.

Veelzijdig Gebruik: Dit stoepbord is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het promoten van aanbiedingen, aankondigingen, menu's en meer. Plaats het bij de ingang van jouw winkel, op het terras van een café of op elke andere plek waar je jouw boodschap wilt delen.

Duurzaam Kunststof: Het stoepbord is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat jouw boodschap helder en duidelijk blijft, ongeacht de omstandigheden.

Gebruiksvriendelijk: Dankzij het eenvoudige ontwerp is dit stoepbord gebruiksvriendelijk voor iedereen. Je kunt gemakkelijk jouw posters of aankondigingen plaatsen en verwisselen.

Het draagbare kunststof stoepbord is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een flexibele en gemakkelijke manier om informatie te presenteren. Met dit stoepbord kun je jouw boodschap op een professionele en aantrekkelijke manier delen, waar en wanneer je maar wilt.

Specificaties
Productnummer UPYPE00000
Kleur Wit
Breedte 500 mm
Hoogte 880 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.