Stoepbord kunststof - met krijtplaat

Ons kunststof stoepbord met krijtplaat biedt jou de perfecte manier om op een creatieve en opvallende manier jouw boodschap te delen. Met dit dubbelzijdige stoepbord kun je eenvoudig en snel jouw eigen kunstwerken of aankondigingen creëren met behulp van krijt.

Dubbelzijdig Ontwerp: Dit kunststof stoepbord is dubbelzijdig, wat betekent dat je aan beide zijden van het bord jouw boodschap kunt presenteren. Dit verhoogt de zichtbaarheid en maakt het mogelijk om vanuit verschillende richtingen aandacht te trekken.

Creatieve Vrijheid: De krijtplaat biedt jou de vrijheid om zelf creatieve ontwerpen, teksten en afbeeldingen te maken met krijt. Dit maakt het bord ideaal voor het promoten van aanbiedingen, menu's, aankondigingen en meer.

Krijtpennen in Kleur of Wit: Wil je jouw creaties nog levendiger maken? Onze krijtpennen in kleur of wit zijn apart verkrijgbaar, waardoor je jouw kunstwerken kunt laten opvallen en de aandacht kunt trekken.

Duurzaam Kunststof: Het stoepbord is gemaakt van stevig en duurzaam kunststof materiaal, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Jouw creaties blijven helder en duidelijk, ongeacht de omstandigheden.

Eenvoudig te Veranderen: Wil je een nieuwe boodschap delen? Met dit stoepbord kun je eenvoudig en snel de krijtplaat schoonmaken en een nieuwe creatie maken.

Veelzijdig Gebruik: Of je nu een winkel, café, restaurant of evenement organiseert, dit kunststof stoepbord met krijtplaat voegt een leuke en aantrekkelijke dimensie toe aan jouw presentatie.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en laat jouw boodschap opvallen met ons Kunststof Stoepbord met Krijtplaat. Creëer unieke ontwerpen, trek de aandacht van voorbijgangers en geef jouw informatie een persoonlijke en artistieke touch.

Specificaties
Productnummer UPYP001000
Breedte 500 mm
Hoogte 880 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.