Poster Trap - 600 mm

Het Poster Trap Signsysteem is een economische en praktische oplossing om borden te bevestigen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details van dit systeem:

Eenvoudige Assemblage: Het systeem wordt geleverd in twee delen die gemakkelijk kunnen worden geassembleerd met behulp van schroeven. Dit betekent dat je geen ingewikkelde installatieprocessen hoeft te doorlopen. Eerst moet de PVC-schuimplaat twee keer worden geboord, waarna deze aan elkaar worden geschroefd. We adviseren om de gaten met een diameter van 9 of 10 mm te maken.

Duurzame Materialen: De onderdelen van het systeem zijn gemaakt van gepoedercoat staalplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Hierdoor is het systeem geschikt voor gebruik met borden van verschillende formaten.

Bordformaten: Het complete Poster Trap systeem  is geschikt voor borden tot een maximale hoogte van 1,50 m (bij gebruik binnenshuis). Dit maakt het systeem veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen.

Plaat Niet Inbegrepen: Het Poster Trap systeem wordt geleverd zonder kunststof plaat. Je kunt de gewenste plaat selecteren en bevestigen aan het systeem, afhankelijk van je behoeften.

Dit systeem is een handige en budgetvriendelijke optie voor het monteren van borden in diverse instellingen, of het nu in een winkel, op een evenement of elders is. Het biedt een snelle en betrouwbare manier om je boodschap of informatie te presenteren.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UMS0000600
Breedte 600 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.