Stoepbord Wind Pro - met LED verlichting

Laat jouw boodschap stralen met ons Stoepbord Wind Pro, uitgerust met energiezuinige LED verlichting. Dit stoepbord is niet alleen een visueel aantrekkelijke manier om jouw boodschap te presenteren, maar biedt ook handige functies die zorgen voor optimale zichtbaarheid en gebruiksgemak.

Energiezuinige LED Verlichting: Ons Stoepbord Wind Pro komt tot leven met ingebouwde LED verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat jouw boodschap dag en nacht opvalt, waardoor je een groter publiek bereikt en jouw impact vergroot.

Keuzeschakelaar voor Energiespaarstand: Wanneer energiebesparing gewenst is, biedt de keuzeschakelaar de mogelijkheid om de energiespaarstand te selecteren. Hiermee verleng je de levensduur van de batterij zonder concessies te doen aan de helderheid van jouw boodschap.

Standaard Life P04-Batterij: Onze stoepborden worden standaard geleverd met een Life P04-batterij, wat garant staat voor langdurige en betrouwbare prestaties. Je hebt de zekerheid dat jouw stoepbord consistent blijft schitteren.

Gemakkelijk te Verwisselen Posters: Het verwisselen van posters is een fluitje van een cent dankzij het slimme ontwerp van het stoepbord. Jouw boodschap blijft altijd up-to-date en relevant.

Veilige en Stevige Bevestiging: De posters worden op 12 punten vastgezet, wat resulteert in een stevige en veilige bevestiging. Jouw boodschap blijft intact, zelfs bij winderige omstandigheden.

Handige Wieltjes voor Transport: De voet van het stoepbord is uitgerust met wieltjes, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen van binnen naar buiten. Dit maakt het aanpassen van jouw presentatie locatie een moeiteloze taak.

Het Stoepbord Wind Pro met LED Verlichting biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke manier om jouw boodschap te presenteren, maar ook handige eigenschappen die zorgen voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een winkel hebt, een restaurant runt of een evenement organiseert, dit stoepbord is een krachtige tool om jouw boodschap in de schijnwerpers te zetten.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer USWL000NA1
DIN formaat A1
Breedte 594 mm
Hoogte 840 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.