Watervulbaar A-bord

Ons kunststof A-bord biedt niet alleen een professionele presentatie, maar ook veelzijdigheid en stabiliteit voor diverse toepassingen. Door het A-bord met water of zand te vullen, creëer je een extra stevige basis die ideaal is voor gebruik op terrassen, parkeerplaatsen of bij een mobiele verkoopwagen.

Duurzame Constructie: Ons A-bord is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en is ontworpen om langdurig gebruik te doorstaan, wat zorgt voor betrouwbare prestaties.

Vulbaar met Water of Zand: Het A-bord kan worden gevuld met water of zand om extra gewicht en stabiliteit te bieden. Hierdoor blijft het A-bord stevig op zijn plaats, zelfs onder winderige omstandigheden.

Veelzijdige Toepassingen: Of je nu een terras wilt markeren, parkeerplaatsen wilt aanduiden of bij een mobiele verkoopwagen wilt gebruiken, ons A-bord past zich aan verschillende situaties aan.

Gemakkelijk te Verplaatsen: Ondanks zijn stabiliteit is het A-bord gemakkelijk te verplaatsen wanneer nodig, dankzij handvatten of ingebouwde wieltjes.

Voeg Stabiliteit en Veelzijdigheid toe aan Jouw Omgeving met Ons Kunststof A-bord! Of het nu gaat om marketing, aanduiding of veiligheid, dit A-bord biedt een uitstekende balans tussen stevigheid en flexibiliteit.

Specificaties
Productnummer UWPS001000
Breedte 410 mm
Hoogte 754 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.