Houten A-standaard - krijtbord

Breng jouw boodschap tot leven en voeg een persoonlijke touch toe aan jouw presentaties met onze Houten A-Standaard met Krijtpaneel. Deze veelzijdige standaard biedt de perfecte canvas voor jouw creaties, dankzij de mogelijkheid om met krijtstiften de meest prachtige ontwerpen te maken.

Creatieve Vrijheid: Met het krijtpaneel op deze A-standaard heb je alle ruimte om jouw creativiteit te laten schitteren. Schrijf boodschappen, tekeningen of aankondigingen met krijtstiften en creëer een unieke en aantrekkelijke presentatie.

Dubbelzijdig Krijtoppervlak: De A-standaard is aan beide zijden voorzien van een krijtpaneel. Hierdoor kun je zowel voorbijgangers aan de ene kant als aan de andere kant aanspreken.

Geschikt voor Buitengebruik: Deze houten A-standaard is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, waardoor het perfect is voor gebruik buitenshuis. Of het nu gaat om een buitenmarkt, terras of winkelstraat, deze standaard blijft stevig staan.

Stijlvol en Duurzaam: Het houten ontwerp van de standaard voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw presentatie. Het stevige materiaal zorgt voor duurzaamheid, zodat je keer op keer kunt genieten van deze standaard.

Veelzijdig Inzetbaar: Of je nu een café, winkel, evenement of bruiloft organiseert, deze A-standaard is een uitstekende manier om jouw boodschap over te brengen en aandacht te trekken.

Eenvoudig in Gebruik: Plaats de standaard op de gewenste locatie en begin met jouw creatieve uitingen. Met krijtstiften kun je gemakkelijk boodschappen aanpassen en vernieuwen.

Voeg een persoonlijke en artistieke flair toe aan jouw presentaties en aankondigingen met onze Houten A-Standaard met Krijtpaneel. Of het nu gaat om promoties, menu's of speciale evenementen, deze standaard biedt een speelse en effectieve manier om jouw publiek te bereiken.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UWOD006078
Breedte 600 mm
Hoogte 780 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.